Stefan Radović

Blog Archives

Stefan Radović je bio jedan od panelista na panelu VISUAL ART gde je učesnicima Bloger Festa podelio svoja iskustva u vezi dizajna i predstavljanja vizuelnog indetiteta kao jako bitne stavke u stvaranju svog brenda.

Nakon obaveštenja da je objavio svoju prvu knjigu, Stefan Radović održava promociju knjige u bajkovitoj sali u Hotelu Falkensteiner. Bila je to nesvakidašnja i do sada neviđena promocija knjige, koja je počela sa muzikom i dva umetnika Sashkom Janx i Filipom Marinkovom, video klipovima, čitanjem knjige kao i Stefanovim predavanjem na temu – Istine o unutrašnjem detetu. Video sa ovog događaja pogledajte ovde, a slike sa ovog događaja pogledajte ovde.

Stefan Radović posle 2 godine ćutanja i pisanja objavljuje svoju prvu knjigu pod nazivom ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva. Pratioci njegovog rada su ovu vest dočekali sa oduševljenjem, a pogledajte ovde kako je on na kreativan i interesantan način objavio svima vest o knjizi.

FAIRY-TALE-IN-A-JAR

Posle itekako velike podrške od strane njegovih pratioca i učenika, Stefan Radović odučuje da Bajku u tegli prevede na engleski jezik. Više informacija o FAIRY TALE IN A JAR pogledajte ovde.

Stefan Radović je posle više mesečne edukacije stekao sertifikat Art Terapeuta I nivoa u oblasti Fraktalnog metoda analitičke dijagnostike, prognoze i korekcije stanja čoveka.

Stefan Radović nastavio je edukaciju i završio Napredni kurs u oblasti Prana Healing-a.

Stefan Radović objavljuje njegovo prvo kreativno delo – Bajka u tegli. Prodata je do sada u preko 1500 primeraka i mnogim domovima donela je čaroliju kakva se samo nalazi u bajkama. Kreativni video o BAJKI U TEGLI pogledajte ovde.

Stefan Radović završava Basic Course i time postaje Prana Healer.

Stefan Radović i Nemanja Ilinčić se pojavljuju kao gosti na seminaru „Nemaš posao – izmisli ga“ gde govore o brendiranju, stvaranju brenda, poslovnoj psihologiji (psihologiji uspeha) i o važnosti ljubavi prema sebi u poslovanju. Kasnije, posle ovog seminara se završila jedna uspešna era članova Vortex House-a, oni su dalje krenuli samostalno na svoje putovanje i rastali u miru i velikoj ljubavi.

Stefan Radović sa članovima Vortex House-a održava poslednju oproštajnu konferenciju pod nazivom „JA TO MOGU!” . Edukatori su ispred pune sale govorili o tome kako da probudite ljubav prema sebi, kako da razumete i zavolite svoje strahove i kako od strasti da napravite prihode.

10/22