Da li ste spremni za
najuzbudljivije putovanje svog života?

Čarolija je moguća, jer nisu bajke inspirisale život, nego je život inspirisao bajke. Vi ste pisac svoje bajke, inspirišete svojim delom, svojom životnom pričom, majčinstvom, očinstvom, snagom, osmehom, zagrljajem, lepim rečima, pogledom, talentima, darovima, mudrošću, intelektom, ljubavlju... Počnite da pišete svoju bajku i ne dozvolite drugima da utiču na njen sadržaj.

Da!

Život je bajka čiji si ti pisac.

Možda je sve ono što nazivate svojim unutrašnjim demonima samo malo usamljeno dete koje vapi za ljubavlju.

„ZOELAND - Tajna čarobnog kraljevstva”, knjiga koja kombinuje estetiku i poetiku bajke sa elementima mitologije, motivacionih poruka, istočnjačke filozofije i meditacije, s jedne strane, i praksom koja je tipična za primenjenu psihologiju i psihoterapiju, s druge strane, zapravo je jedna alegorija o životu i njegovim etapama – detinjstvu, odrastanju i zrelom dobu. Svaka od ove tri etape propraćena je interaktivnim uputstvima, savetima i konkretnim vežbama, koje su ključ za razumevanje alegorije ove „Bajke za odrasleˮ, ali i vodič na uzbudljivom putovanju pronalaska sebe.

Ilustracija knjige - Mockup

Knjiga je podeljena na tri dela koja čine jednu celinu:

Čarobno kraljevstvo - detinjstvo

U vama se nalazi kraljevstvo toliko divno i toliko veliko da Umom možete ni da ga zamislite.

Čarobno putovanje - odrastanje

Svetlost i Tama nalaze se u vama. Hrabar je onaj koji u svoju tamu kroči, sa senkama se suoči i direktno ih pogleda u oči.

Čaroban povratak - zrelo doba

Sve što mračna sila rastavi, Svetlost i priroda na kraju sastavi.

Svrha ove knjige je da vas vrati u vreme i mesto gde je sve počelo. Sve ono što sada osećate i živite je kreacija onoga što je počelo nekada davno, možda negde u detinjstvu. Deca su čisto blaženstvo duha i kao takva su najbliža istini za kojom odrasli tragaju. Mnogi od nas su zaboravili, zapostavili i zanemarili dete u sebi. Proces isceljenja započinje onog trenutka kada odlučimo da okupimo sve naše delove kako bismo bili celi.

Bajka o čarobnom kraljevstvu Zoeland, koja se nalazi u ovoj knjizi je bajka za odrasle. Većina ljudi, kada govori o bajkama, zaboravi na sve te prepreke i surovosti sa kojima se bori glavni junak, već vidi samo srećan kraj. Sve one borbe koje prate likove iz bajki prate i vas u toku odrastanja i života. Bili vi toga svesni ili ne, u svima vama živi jedno malo dete koje vam pomaže da budete istrajni. Ono radoznalo i razigrano dete koje ste nekada bili. Zato je bitno da se povežete sa njim, jer vam ono može biti smernica u mnogim životnim okolnostima i izazovima. Takođe, biće vam od velike pomoći u prevazilaženju patnji iz prošlosti.

Kroz ovu knjigu sam hteo da vas vratim sebi i svetu iz detinjstva, koji ste kao dete rado posećivali, i da ga ponovo obojite veselim bojama.

U njoj ćete pronaći razne metode koje će vas ohrabriti da svesno živite život i da ostvarite komunikaciju sa svojim unutrašnjim detetom. I ako ste možda fizički daleko od detinjstva, to ne znači da su se neke rane emotivno i mentalno iscelile.

Duboko verujem da će vas knjiga ZOELAND - Tajna čarobnog kraljevstva inspirisati da započnete razgovor, stvorite komunikaciju i iscelite bol koju ste godinama nosili sa sobom. To nije lagan proces, ali je potreban.

Sve što ste stariji, sve više treba da radite na komunikaciji sa vašim unutrašnjim detetom. Ovim delom sam želeo da vam u tome pomognem.

Specifikacija

Kategorija POZITIVNA PSIHOLOGIJA / INTERAKTIVNA BAJKA ZA ODRASLE I MLADE
Autor Stefan Radović
ISBN 978-86-901616-0-7
Pismo Latinica
Povez Tvrd
Godina 2019
Format B5 17x23cm
Strana 304

Sigurno se pitate koliko košta ova knjiga? 💛

CENA knjige je

3490,00 RSD

3490,00 RSD

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Kako mogu poručiti knjigu?

Knjigu možete kupiti ispunjavanjem forme koja se nalazi ispod.

Mogućnost dostave u zemljama regiona i Evrope.
Za više informacija i saradnju pozovite +381 (0) 69 330 8 055 ili nas kontaktirajte na mail zoelandknjiga@stefanradovic.com