eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav.
Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.

Uđite u dubine partnerskih odnosa kroz „Emocionalnu Gravitaciju”

Knjiga koja služi kao most između vašeg ličnog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerskog odnosa po meri vašeg srca. Otkrijte kako analiza i isceljenje trauma, metod porodičnih konstelacija, neuroznanosti i kvantni principi mogu oblikovati vašu ljubavnu stvarnost.

Datum objavljivjivanja će uskoro biti poznat

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Isceljenje trauma

Uvid u razne traume i kako one utiču na partnerske odnose, uz metode, vežbe i isceljujuće strategije kako da ih prepoznate i integrišete.

Emotivni most

Emotivna harmonija ključna je za prelazak u kvantno polje, podstičući razumevanje tela, isceljenje i postavljanje ličnih emotivnih ciljeva.

Kvantno kreiranje

Razumevanje kvantne fizike u kontekstu stvaranja i ljubavnih veza, kao i korišćenje tog polja kroz vežbe i metode za manifestaciju ljubavi.

O Autoru

Stefan Radović, sistemski i porodični terapeut i konstelator metoda ‘Porodični Raspored’, nije samo stručnjak u svojoj oblasti; on je vizionar i pionir u pružanju dubokih uvida i transformacija u životima ljudi. Autor knjige ‘ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva’ i ‘Bajke u tegli’, koja je pridobila srca čitalaca širom sveta.

Njegovo obrazovanje u oblastima Sistemske i Porodične terapije, Fraktalnog metoda analitičke dijagnostike, prognoze i korekcije stanja čoveka, Prana healinga, facilitatora i Bahovih cvetnih esencija postavlja ga na čelo inovativnih pristupa ličnom razvoju i isceljenju. Sa impresivnim brojem pratilaca na društvenim mrežama, Stefan je istaknuti edukator u oblasti oblikovanja ličnog rasta, isceljivanja trauma, porodičnih konstelacija i edukacije o kvantnoj stvarnosti. Kroz svoja stručna predavanja, seminare i radionice, ne samo što deli znanje s publikom, već i inspiriše i motiviše svoje sledbenike širom Srbije i globalno.

Osnivač je instituta za sistemsku i porodičnu terapiju – Poredak ljubavi.

Njegova poscećenost tome da pomogne ljudima da od svog života kreiraju bajku – odražava se u snažnim predavanjima, gde Stefan ne samo prenosi znanje, već deli i lično iskustvo, nudeći viziju sveta u kojem svaki pojedinac ima moć da oblikuje sopstvenu stvarnost i ostvari pun potencijal života.

Dobrodošli na putovanje koje se zove „Emocionalna Gravitacija”

Jedinstveni vodič koji vas vodi kroz dubine sopstvene duše i otvara vrata autentičnijim i ispunjenijim partnerskim odnosima. Ova knjiga nije samo čitanje; to je putovanje, most između vašeg ličnog isceljenja i kvantnog stvaranja ljubavnog života po meri vašeg srca.

Kroz stranice „Emocionalne Gravitacije”, bićete uvučeni u svet gde emotivno isceljenje susreće porodične uticaje i kvantne principe, stvarajući mozaik koji oblikuje naše ljubavne odnose. Stefan Radović, autor i pronicljiv terapeut, vas vodi kroz analizu ličnih trauma, razmatra porodične konstelacije i istražuje kvantno polje mogućnosti. Svaki odeljak otkriva nove slojeve razumevanja o tome kako možemo postati tvorci sopstvene ljubavne stvarnosti.

Nije samo teorija; knjiga pruža praktične tehnike i alate koji vam pomažu da se suočite s teretom prošlosti, oslobodite se stega koje vas sputavaju i zagazite u beskrajne mogućnosti ljubavi i povezanosti. Stefan vas poziva da se prepustite procesu transformacije, da koračate preko mosta između starog i novog, i da otkrijete svetlove sopstvene autentičnosti.

„Emocionalna Gravitacija” nije samo knjiga; to je kompas za one koji traže dublje, ispunjenije, i autentičnije veze, pružajući vam alate za izgradnju odnosa koji odzvanjaju sa najdubljim istinama vašeg bića. Ovo je vaša pozivnica da napravite prvi korak ka novim horizontima ljubavi i partnerstva.

Pre-order eBook „Emocionalna Gravitacija” sada i dobijate poklon 8D meditaciju istog naziva

Pridružite se prvi ovom  putovanju i dobijate na poklon meditaciju “Emocionalna Gravitacija” – most ka unutrašnjem sjaju. Ova 8D meditacija, ne samo da kroz 1 sat i 11 minuta opušta um, već istražuje i nesvesne emocije. Njom, oslobađate teret prošlih iskustava,  isceljujete traume, prihvatate, INTEGRIŠETE u sebi celokupnu knjigu i kroz kvantno polje kreirate ljubav.

Preorder

33 €

-33%

22 €

    Hvala vam što ste deo ove neverovatne avanture. Vidimo se sa druge strane mosta, otvoreni za nezaboravno putovanje!

    Sva prava zadržana © 2024 Stefan Radović