Mentorski program: Isceli mušku i žensku energiju u sebi

Da li se često osećate emotivno iscrpljeno, muče vas loši porodični ili partnerski odnosi? Mislite da ne vredite i da niste dovoljno dobri? Dosta vam je svega i želite promenu?

Onda nije slučajno da je ovaj mentorski program izašao baš vama, vi ste na putu promene. Iako promena nekad može biti zastrašujuća, ona je neophodna, kako bi ste postigli vaš pun potencijal i živeli život o kojem ste oduvek sanjali.  

Muška i ženska energija se nalazi u svima nama i ona nema veze sa polom, svako ljudsko biće na našoj planeti poseduje u sebi obe ove energije. Izazov nastaje kada se jave rane na nekoj od energija, što dalje vodi ka disbalansu i nezadovoljstvu u mnogim poljima vašeg života.

Prijavljivanjem  na ovaj mentorski program, radićete na isceljenju vaših rana, spoznaćete koje su to stvari koje trebate da menjate i doći ćete do rešenja za vaš problem.

 

Šta predstavlja online mentorski program?

Na ovom MENTORSKOM PROGRAMU koji je obuhvaćen online video susretima, kroz određene metode i tehnike aktiviraćete duboko isceljenje rana na muškoj i ženskoj energiji u sebi.  Ovaj program namenjen je svima onima koji žele manifestovati više ljubavi, balansa i unutrašnjeg mira u svom životu.

Bez obzira da li prvi put čujete, ili ste već čuli, za postojanje muške i ženske energije u vama, SADA ste pozvani da zakoračite dublje u nesvesni deo svoje ličnosti.

Za koga je ovaj mentorski program?

Ukoliko želite da manifestujete svesnu vezu, produbite trenutnu vezu, izlečite je na dubljem nivou i ujedinite svoju božansku žensku i mušku energiju, ovaj mentorski program je za vas.

Sa isceljenjem i harmonizovanjem muške i ženske energije, doživećete veliku promenu. Ne samo u romantičnim partnerskim odnosima, već i u prijateljskim odnosima, odnosima unutar porodice, odnosi se i na vaše lično zdravlje, vaš uspeh u poslovanju i biznisu, vaše finansije, kao i sva ostala područja vašeg života.

Sadržaj

I sve ćete to raditi i učiti u sigurnom okruženju sa mnom, koje je usklađeno sa vašim istinskim ja.

Da li je ovaj mentorski program za vas?

Ukoliko želite da naučite kako da iscelite, otelotvorite i balansirate svoju mušku i žensku energiju, ovaj mentorski program je za vas.

Takođe, ukoliko spadate u jednu od ovih kategorija ovaj program je za vas.

Kada počinje i koliko traje mentorski program?

6.3 – 4.4.2023.

Ko vodi ovaj
mentorski program?

Stefan Radović

Stefan Radović je autor knjige „ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva“ (Život je bajka čiji si ti pisac), kao i Bajke u tegli (koja je prevedena na engleski jezik), govornik, spiritual i pranic healer.

Edukovao se u oblastima Sistemske i Porodične terapije, Fraktalnog metoda analitičke dijagnostike, prognoze i korekcije stanja čoveka, Prana healinga, kao i Bahovih cvetnih esencija.

Hiljade ljudi na društvenim mrežama prati njegov rad. Edukuje osobe svih životnih dobi na polju ličnog rasta i razvoja. 

Do sada je održao mnoga motivaciona predavanja, seminare i radionice po čitavoj Srbiji, ali i regionu i drugim zemljama sveta. Ova predavanja se nadovezuju na imperativ koji je sebi postavio, a to je pomaganje ljudima da od svog života kreiraju bajku.

Sve je online, dostupno u bilo kojem kraju sveta da se nalazite.

Koja je cena ovog mentorskog programa?

  • CENA SA POPUSTOM ZA PRIJAVE:

Odgovori na neka često postavljana pitanja:

Da! Oba pola u sebi imaju mušku i žensku energiju, ovaj mentorski program vam pomaže da ih dovdete u balans unutar sebe.
Ovaj program je fokusiran na najvažniji odnos koji imate … onaj sa sobom. Ovaj program će u velikoj meri uticati na sve vaše trenutne i buduće veze. Glavni fokus je usklađivanje muške i ženske energije u sebi. Kada shvatite i otelotvorite ove energije, kao rezultat ćete promeniti sve oblasti vašeg života.

Da! Mnogo doprinosi, jer da bi smo živeli obilje u bilo kom segmentu svog života trebamo krenuti od nas samih. Ne možemo očekivati romantičnu ljubav od partnera ukoliko ne naučimo da volimo sebe na zdrav način, ne možemo očekivati da smo zdravi fizički ukoliko nam je psihičko i duhovno zdravlje narušeno, ne možemo očekivati finansisko obilje ukoliko nismo povezani sa novcem.

Kroz ovaj program naučićete kako da izbalansirate i ujedinite žensku i mušku energiju u sebi. Kada su ove dve energije u disbalansu dolazi do mnogih izazova i poteškoća koje osećate u svakodnevnom životu – narušeno zdravlje, teški odnosi odnosi sa partnerom, porodicom ili prijateljima, loš odnos prema novcu i nepovezanost sa finansijama, lutanje i non-stop traženje sebe i svoje svrhe itd.

da biste dobili instrukcije za plaćanje

Prijavite se