Bilo da dugo radite na svom ličnom rastu i razvoju ili ste tek počeli, svima vama je jedna stvar zajednička, svi želite najbolju verziju sebe, svi želite da MANIFESTUJETE vaše snove i živite život o kakvom ste oduvek sanjali. Da bi ste stigli do tog cilja, nije samo dovoljno želeti, potrebno je preduzeti akciju. Sve počinje od vaše lične TRANSFORMACIJE, to je osnova.

Promenite svoje navike, programe i uverenja koja vam više ne služe, a koje su vam godinama nametali vaša porodica i okolina. Govorili su vam: – Ti ne vrediš! Ne možeš ti to, uspeh je samo za bogate.

Godinama, društvo vas je programiralo kako da živite, sada je došlo vreme da VI preuzmete kontrolu nad svojim životom, došlo je vreme da se povežete sa svojim srcem i otvorite za čuda života.

Ovaj program je za sve one koji su rešili da unaprede svoj život, da preuzmu kontrolu i naprave neophodne promene ka svom životu iz snova. 

This course does not have any sections.

Kurs info

Course Instructor

Stefan Radović Stefan Radović Author

This course does not have any sections.

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.