Na kraju svog života, neće mi biti bitne ni moje diplome, ni koliko sam novca zaradio, ni šta sam stekao, ni koliki sam uspeh doživeo… Biće mi bitna moja dela, KOLIKO SAM SRCA DOTAKAO i da li sam ovu planetu učinio boljim mestom za život.

Stefan Radović je rođen 3.4.1990. godine u Kraljevu.

Stefanovo zanimanje za oblast ličnog rasta i razvoja počinje u januaru 2013. godine i od tada je aktivno posvećen formiranju novog sopstva svakodnevno radeći na sebi i unutrašnjem isceljenju. Uskoro počinje sa drugima da deli stečena iskustva, metode i misli koje su mu promenile život.

Posle velike pozitivne reakcije ljudi, u septembru 2015. godine drži svoje prvo veliko predavanje. Nakon toga je usledio niz javnih nastupa i gostovanja, kako na seminarima i tribinama, tako i na televiziji.

Stefan je motivacioni govornik, spiritual teacher i osnivač projekta „Bajka u tegli“, koji je kasnije preveden na engleski jezik
Fairy tale in a jar

Edukovao se u oblastima Fraktalnog metoda analitičke dijagnostike, prognoze i korekcije stanja čoveka i Prana healinga.

U novembru 2019. je samostalno objavio svoju prvu knjigu „ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva“ .

Hiljade ljudi na društvenim mrežama prati njegov rad, koji se u najvećoj meri bavi duhovnom filozofijom. Edukuje osobe svih životnih dobi na polju ličnog rasta i razvoja. Sarađuje i aktivno održava odnose sa mnogim domaćim i inostranim motivacionim govornicima, duhovnim učiteljima, psihoterapeutima, piscima i life coach-evima.

Stefan živi u Beogradu, a po struci je diplomirani pravnik. Drži seminare, konferencije, motivaciona predavanja i radionice po čitavoj Srbiji, ali i regionu i drugim zemljama sveta. Ova predavanja se nadovezuju na imperativ koji je sebi postavio, a to je učenje i prenošenje znanja najboljih svetskih učitelja.

Osmislio je citat po kome je prepoznatljiv i sa kojim je započeo karijeru, a on glasi:

Život je bajka, čiji si ti pisac

Ja nisam duša koja će vas menjati, niti želim da vas menjam!
JA JESAM duša koja vam uzme ruku i na dlan stavi seme i zagrli vas. Na vama je da li ćete to seme baciti ili ćete ga zasaditi, negovati, zalivati, uživati u njegovom procesu pretvaranja u prelepi cvet.
Ja sam tu da vas podsetim KO STE VI, koliko ste moćna bića i da trebate živeti svoje snove. Ja sam osoba koja prenosi znanje, a to moje znanje je poteklo kroz mudrost primene istog.
SVA MOĆ I SVI ODGOVORI SE NALAZE U VAMA!
JA SAM SAMO POSREDNIK DA DO TE MOĆI DOĐETE!

 

Pored motivacije, inspiracije i edukacije radi i kao Fashion Model.