Stefan Radović

INSPIRATIVNI SEMINARI

Da li ste se ikada pitali sebe ko sam ja? Zašto se baš ovo meni događa? Živim li svoje snove ili tuđe? Da li zaista volim sebe?

Odgovor na ova, kao i mnoga druga, pitanja možete dobiti na mojim konferencijama, seminarima i predavanjima.

INSPIRATIVNI SEMINARI su vrsta edukacije na polju ličnog rasta i razvoja.
Cilj seminara je pružiti ljudima znanje za bolje kreiranje sopstvenog života i podizanje svesti o moći koju imamo u sebi.
Na seminarima možete naučiti kako da uz određene tehnike i metode iskreirate život kakav želite živeti i kako ostvariti svoj pun potencijal.

Ovde vam pružam mogućnost da pogledate predavanje na željenu temu ukoliko niste bili u prilici da prisustvujete nekoj konerenciji, seminaru ili predavanju i radionici.

Kroz video sadržaj osetićete energiju više stotina duša koje su zajedno disale sa mnom.

Probudite ljubav prema sebi

79.99€

Pronađi svoju svrhu, oživi svoje snove

79.99€

Forma za prijavu

    Odaberi predavanje:

    Možda je sve ono što nazivate svojim unutrašnjim demonima samo malo usamljeno dete koje vapi za ljubavlju.

    „ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva”, knjiga koja kombinuje estetiku i poetiku bajke sa elementima mitologije, motivacionih poruka, istočnjačke filozofije i meditacije, s jedne strane, i praksom koja je tipična za primenjenu psihologiju i psihoterapiju, s druge strane, zapravo je jedna alegorija o životu i njegovim etapama – detinjstvu, odrastanju i zrelom dobu. Svaka od ove tri etape propraćena je interaktivnim uputstvima, savetima i konkretnim vežbama, koje su ključ za razumevanje alegorije ove „Bajke za odrasleˮ, ali i vodič na uzbudljivom putovanju pronalaska sebe.

    PRATITE ME I NA: