[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Stefanov Timeline

2019
Drugo učešće na BLOGER FESTU
Drugo učešće na BLOGER FESTU

Stefan Radović je bio jedan od panelista na panelu VISUAL ART gde je učesnicima Bloger Festa podelio svoja iskustva u vezi dizajna i predstavljanja vizuelnog indetiteta kao jako bitne stavke u stvaranju svog brenda.

Promocija knjige ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva
Promocija knjige ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva

Nakon obaveštenja da je objavio svoju prvu knjigu, Stefan Radović održava promociju knjige u bajkovitoj sali u Hotelu Falkensteiner. Bila je to nesvakidašnja i do sada neviđena promocija knjige, koja je počela sa muzikom i dva umetnika Sashkom Janx i Filipom Marinkovom, video klipovima, čitanjem knjige kao i Stefanovim predavanjem na temu – Istine o unutrašnjem detetu. Video sa ovog događaja pogledajte ovde, a slike sa ovog događaja pogledajte ovde.

ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva
ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva

Stefan Radović posle 2 godine ćutanja i pisanja objavljuje svoju prvu knjigu pod nazivom ZOELAND – Tajna čarobnog kraljevstva. Pratioci njegovog rada su ovu vest dočekali sa oduševljenjem, a pogledajte ovde kako je on na kreativan i interesantan način objavio svima vest o knjizi.

FAIRY TALE IN A JAR
FAIRY-TALE-IN-A-JAR

Posle itekako velike podrške od strane njegovih pratioca i učenika, Stefan Radović odučuje da Bajku u tegli prevede na engleski jezik. Više informacija o FAIRY TALE IN A JAR pogledajte ovde.

Kurs Fraktalnog metoda
Kurs Fraktalnog metoda

Stefan Radović je posle više mesečne edukacije stekao sertifikat Art Terapeuta I nivoa u oblasti Fraktalnog metoda analitičke dijagnostike, prognoze i korekcije stanja čoveka.

ADVANCED Pranic Healing Course
ADVANCED Pranic Healing Course

Stefan Radović nastavio je edukaciju i završio Napredni kurs u oblasti Prana Healing-a.

BAJKA U TEGLI
BAJKA U TEGLI

Stefan Radović objavljuje njegovo prvo kreativno delo – Bajka u tegli. Prodata je do sada u preko 1500 primeraka i mnogim domovima donela je čaroliju kakva se samo nalazi u bajkama. Kreativni video o BAJKI U TEGLI pogledajte ovde.

2018
Pranic Healing Course – Master Choa Kok Sui
Pranic Healing Course – Master Choa Kok Sui

Stefan Radović završava Basic Course i time postaje Prana Healer.

2017
Seminar „NEMAŠ POSAO – IZMISLI GA” – Novi Sad
Seminar „NEMAŠ POSAO – IZMISLI GA” – Novi Sad

Stefan Radović i Nemanja Ilinčić se pojavljuju kao gosti na seminaru „Nemaš posao – izmisli ga“ gde govore o brendiranju, stvaranju brenda, poslovnoj psihologiji (psihologiji uspeha) i o važnosti ljubavi prema sebi u poslovanju. Kasnije, posle ovog seminara se završila jedna uspešna era članova Vortex House-a, oni su dalje krenuli samostalno na svoje putovanje i rastali u miru i velikoj ljubavi.

Konferencija „JA TO MOGU!” – Beograd
Konferencija „JA TO MOGU!” – Beograd

Stefan Radović sa članovima Vortex House-a održava poslednju oproštajnu konferenciju pod nazivom „JA TO MOGU!” . Edukatori su ispred pune sale govorili o tome kako da probudite ljubav prema sebi, kako da razumete i zavolite svoje strahove i kako od strasti da napravite prihode.

„POZITIVIJADA 2017.” – Beograd
„POZITIVIJADA 2017.” – Beograd

Stefan Radović i Nemanja Ilinčić ispred Vortex House organizacije u saradnji sa Biljanom Bedričić održavaju „POZITIVIJADU 2017.” na Adi Ciganliji. Vlog sa ovog predivnog i veselog događaja možete pogledati ovde.

„Pronađi svoju svrhu – oživi svoje snove” – Beograd
„Pronađi svoju svrhu – oživi svoje snove” – Beograd

Stefan Radović održava drugo samostalno predavanje i radionicu u 2017. godini pred prepunom salom sa temom „PRONAĐI SVOJU SVRHU – OŽIVI SVOJE SNOVE?”. Mnogi su sa ovog predavanja i radionice otišli kući svesniji svoje svrhe i bogatiji za još jedno znanje.

„Probudite ljubav prema sebi” – Beograd
„Probudite ljubav prema sebi” – Beograd

Stefan Radović održava prvo samostalno predavanje i radionicu u Beogradu pred prepunom salom u kojoj je više stotina duša disalo isti vazduh i upijalo edukaciju pod nazivom „PROBUDITE LJUBAV PREMA SEBI”.

Ispraćaj Zorane u Koreju
Ispraćaj Zorane u Koreju

Ovo je srećan trenutak na aerodromu „Nikola Tesla” kada su Zoranu Ivanić ispraćali na lečenje u Koreju. Zajedničkim snagama, Vortex House je pomogao Zorani da prikupi 40.000 € za tretmane lečenja generalizovane distonije (nevoljno grčenje mišića).

2016
Seminar „UNIVERZUM I LJUBAV” – Skoplje
Seminar „UNIVERZUM I LJUBAV” – Skoplje

Stefan Radović organizacije prihvata poziv iz Makedonije od motivacionog govornika Snežane Bilko i zajedno sa njom održava seminar u Skoplju. Kako je Stefanu bilo u Skoplju, kao i kratak pregled ovog seminara možete pogledati ovde.

Seminar Boba Proktora – Beograd
Seminar Boba Proktora – Beograd

Stefan sa ostalim članovima Vortex House-a dobija tu čast da učestvuje kao deo organizacionog tima na seminaru Bob-a Proktora u Beogradu.

Inspirativna konferencija „VOLIM TE” – Pula
Inspirativna konferencija „VOLIM TE” – Pula

Stefan sa ostalim članovima nekadašnjeg Vortex House-a se pojavio kao predavač i deo organizacije na Pulskoj konferenciji pod nazivom „VOLIM TE”, gde zajedno sa svojim čalnovima osvaja simpatije i srca stotine učesnika tog događaja. Kratak pregled ove konferencije možete pogledati ovde.

VORTEX HOUSE Radionica – Beograd
VORTEX HOUSE Radionica – Beograd

U saradnji sa specijalnom gošćom iz Hrvatske – motivacionim govornikom Kristinom Bulešić, Stefan i Vortex House su održali radionicu u prostorijama Art Fitnesa.

Seminar „KO SMO MI ZAISTA?” – Novi Sad
Seminar „KO SMO MI ZAISTA?” – Novi Sad

Novi Sad je grad gde je Stefan Radović sa Vortex House-om održao je drugi seminar pod istim nazivom „KO SMO MI ZAISTA?”. Naši govornici će pamtiti predivnu energiju svih učesnika i mnoštvo zagrljaja. Utiske učesnika ovog seminara možete pogledati u video formatu ovde.

Seminar „KO SMO MI ZAISTA?” – Beograd
Seminar „KO SMO MI ZAISTA?” – Beograd

Stefanovo predavanje sa Vortex House ekipom. I datum kada je osnovan Vortex House. Članovi pomenute grupe su održali prvi zajednički seminar u zgradi Beograđanke. Taj dan mnogi će pamtiti po smehu, suzama, dirljivim pričama naših govornika, iskustvima naših učesnika seminara i mnogo usvojenog znanja.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.