Nekada davno jedan odraz i refleksija ljudskog lika u vodi promenili su celo čovečanstvo. Ljudi su postali svesni sebe i svoje fizičke, odnosno spoljašnje strane. Izražavanje osećanja i razgovor sa samim sobom vekovima je pomagao ljudima da se oslobode barijera i stega.

Ogledalo je savršena refleksija ne samo vašeg spoljašnjeg već i unutrašnjeg izgleda. Kada se pogledate u ogledalo postajete svesni svega.  Ima nešto čarobno u njemu i povezivanju s njim.

Najmoćnije afrimacije su one koje izgovorite glasno ispred ogledala, zagledani duboko u spostvene oči.

Louise Hay

Kurs ČAROBNO OGLEDALO je osnovna metoda koja nam pomaže da počnemo ispočetka, a to je ljubav prema sebi. Ovaj kurs otkriva koliko ogledalo  i pisanje može biti moćno oruđe za promenu čitavog života na mnogim poljima.

KURS TRAJE 21 DAN.

***Studije su pokazale da je potrebno da prođe samo 21 dan da bi se neka navika ukorenila. Ako postoji veština kojom ste oduvek želeli da ovladate, to ćete moći da učinite za samo 21 dan zahvaljujući ovom kursu.

Šta ćete naučiti i šta dobijate kupovinom ovog kursa?

U koliko odaberete opciju + 10 sati rada sa mnom način komunikacije je preko SKYPE-a (Potrebno je da imate pristup internetu i instaliran program Skype na svom računaru ili mobilnom telefonu, kao i napravljen nalog na istom)

Možda je ovaj kurs ono što ste tražili sve vreme. Ako želite, da pomognete sebi, da povratite svoje samopouzdanje, da zavolite i oprostite sebi a i mnogim ljudima koji su vas povredili, da otklonite postojeće blokade i saznate odakle potiču, da prevaziđete neke traume i boli, da prebrodite raskid veze i spremite se za novi početak ili samo da još više duhovno napredujete, onda je ovaj kurs za vas.

Ovaj kurs je za sada uspešno završilo preko 700 polaznika, što ga čini najpopularnijim mojim kursom.

Posle ovog kursa nikada više nećete gledati OGLEDALO i PISANJE  istim očima i na isti način.

CENA KURSA

200 
30 dana pristup

Kurs sa pisanim i video instrukcijama.

CENA KURSA

400 
30 dana pristup

Kurs sa pisanim i video instrukcijama + 10 sati rada sa mnom (10 coachinga) + 3 čišćenja pranom

Kurs info

Course Instructor

Stefan Radović Stefan Radović Author

CENA KURSA

200 
30 dana pristup

Kurs sa pisanim i video instrukcijama.

CENA KURSA

400 
30 dana pristup

Kurs sa pisanim i video instrukcijama + 10 sati rada sa mnom (10 coachinga) + 3 čišćenja pranom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.