Stefan Radović

DNEVNIK MOJIH SNOVA

Da li ste posmatrač svog života? Da li svaki dan mislite, razmišljate, planirate, ali nikad se ne pokrenete ili nikad ne odradite do kraja? Da li brzo odustajete? Da li ste imali dane kad vam je ostvarenje bilo tik do vas, a vi ste se bojali? Koliko dana u životu ste odustajali od sebe i svojih snova?

U svakom trenutku života imate pravo izbora, imate moć da izaberete ko ste i ko želite da postanete. Oslobodite se svega onoga što vam više ne služi. Donesite odluku da napuštate starog sebe. Reci zbogom prijateljstvima, mestima, događajima, razgovorima i ponašanjima koji vas odvajaju od toga da živite svoju svrhu i potpunu veličinu. Snovi kao snovi postaju bezlični, blede i nestaju ukoliko ne radimo na njima, ne maštamo, ne pišemo I ne kreiramo. Većina ljudi kad se probudi nastavi da sanja svoje snove.

Vreme je da “USTANETE” i počnete da ih živite.

Vreme je za BUÐENJE.

Nemoj čekati da budeš izabran, već ti sam izaberi svoj put i ostvarenje će ti doći. Nikada ne odustaj! Ponašaj se kao da je uspeh jedina opcija koju imaš!

DNEVNIK MOJIH SNOVA je kurs o samospoznaji i otkrivanju sebe. Mnogi su rekli da ovaj kurs razuverava, tera na razmišljanje da li živite svoje ili tuđe snove. Ovaj kurs će vam pomoći da spoznate da li zaista želite to što vam je sada prioritet. Pokazuje smernice, oživljava i budi ono najdublje u vama.

KURS TRAJE 13 NEDELJA.


 ***Istraživanja su pokazala da je period od 90 dana aktivnog primenjivanja idealan, kako bi željena promena postala sastavni deo našeg života.

Šta ćete naučiti i šta dobijate kupovinom ovog kursa?

16 tematskih lekcija

– 16 sati rada sa mnom (16 coaching-a / 1 ili 2 coachinga nedeljno i tako 13 nedelja) gde ćete se pitati mnoga pitanja poput: Da li moje okruženje živi svoje snove? Da li su ostvareni? Srećni? Da li oni uzrokuju da ja ne živim svoje snove i svoju svrhu? Da li su ikada izašli iz zone komfora i uradili nešto ludo i smelo da ostvare sebe i svoje snove? Da li sam ja uradio nešto za sebe?

5 prana healing čišćenja


Način komunikacije je preko SKYPE-a

(Potrebno je da imate pristup internetu i instaliran program Skype na svom računaru ili mobilnom telefonu, kao i napravljen nalog na istom)

Pisanje kao pisanje je jako bitno. Dok pišemo, sva naša čula su uključena i fokusirana samo na jedno. Ono što pišemo.

DNEVNIK MOJIH SNOVA je kurs nove generacije koji će probiti u vama ono najdublje skriveno, osvestiti vam da živite svoje snove I pronađete svoju životnu svrhu.

CENA KURSA

500 

Ovaj kurs možete kupiti i u 4 jednake rate.

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite celokupni iznos, kontaktirajte me putem maila: contact@stefanradovic.com da se dogovorimo kako možete platiti u ratama. Pošto kurs traje 3 meseca može se podeliti u 4 jednake rate, gde bi se mesečno plaćalo po 125€.

Kurs info

Kategorija:

Course Instructor

Stefan Radović Stefan Radović Author

CENA KURSA

500 

Ovaj kurs možete kupiti i u 4 jednake rate.

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite celokupni iznos, kontaktirajte me putem maila: contact@stefanradovic.com da se dogovorimo kako možete platiti u ratama. Pošto kurs traje 3 meseca može se podeliti u 4 jednake rate, gde bi se mesečno plaćalo po 125€.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *