Nekada davno jedan odraz i refleksija ljudskog lika u vodi promenili su celo čovečanstvo. Ljudi su postali svesni sebe i svoje fizičke, odnosno spoljašnje strane. Izražavanje osećanja i razgovor sa samim sobom vekovima je pomagao ljudima da se oslobode barijera i stega.

Ogledalo je savršena refleksija ne samo vašeg spoljašnjeg već i unutrašnjeg izgleda.
Kada se pogledate u ogledalo postajete svesni svega.  Ima nešto čarobno u njemu i povezivanju s njim.

Najmoćnije afrimacije su one koje izgovorite glasno ispred ogledala, zagledani duboko u spostvene oči.

Louise Hay

Kurs ČAROBNO OGLEDALO je osnovna metoda koja nam pomaže da počnemo ispočetka, a to je ljubav prema sebi.
Ovaj kurs otkriva koliko ogledalo  i pisanje može biti moćno oruđe za promenu čitavog života na mnogim poljima.

KURS TRAJE 21 DAN.

Šta ćete naučiti i šta dobijate kupovinom ovog kursa?

  • 10 sati rada sa mnom (10 coaching-a) gde ćete naučiti kako povećati svoje samopouzdanje, prepoznati svoje emocije i njihovo značenje ( kurs se može koristiti i bez ove opcije )
  • 21 audio meditaciju za svaki dan kursa
  • 21 video sadržaj sa instrukcijama za svaki dan kursa
  • 21 dnevnik pisanja za svaki dan kursa sa pitanjima koje će vas navesti da shvatite koliko je pisanje bitno
  • 21 dnevni izazov za svaki dan kursa koji vas pozivam da ispunite u toku dana
  • 3 tretana pranom – važi ako se odlučite za opciju + 10 sati rada sa mnom (10 coaching-a)
  • Naučićete kako da zavolite i oprostite sebi u potpunosti kao i mnogim ljudima koji su vas povredili i još mnogo toga

U koliko odaberete opciju sa 10 sati rada sa mnom način komunikacije je preko SKYPE-a
(Potrebno je da imate pristup internetu i instaliran program Skype na svom računaru ili mobilnom telefonu, kao i napravljen nalog na istom)

Studije su pokazale da je potrebno da prođe samo 21 dan da bi se neka navika ukorenila.
Ako postoji veština kojom ste oduvek želeli da ovladate, to ćete moći da učinite za samo 21 dan zahvaljujući ovom kursu.

Možda je ovaj kurs ono što ste tražili sve vreme. Ako želite, da pomognete sebi, da povratite svoje samopouzdanje, da zavolite i oprostite sebi a i mnogim ljudima koji su vas povredili, da otklonite postojeće blokade i saznate odakle potiču, da prevaziđete neke traume i boli, da prebrodite raskid veze i spremite se za novi početak ili samo da još više duhovno napredujete,
onda je ovaj kurs za vas.

Ovaj kurs je za sada uspešno završilo preko 350 polaznika, što ga čini najpopularnijim mojim kursom.

Posle ovog kursa nikada više nećete gledati OGLEDALO i PISANJE  istim očima i na isti način.

Ukoliko ste zainteresovani za kurs ČAROBNO OGLEDALO, PRIJAVITE SE preko forme koja se nalazi ispod. 

(Ukoliko u roku od 12 sati nakon prijave ne dobijete e-mail sa informacijama molim vas da proverite SPAM i JUNK folder (nepoželjna pošta) ili me kontaktirajte direktno na contact@stefanradovic.com)

REKLI SU O KURSU

Pomoć sam potrazila kad nisam više imala nikakve nade, eto kao da mi ju je netko poslao jer je glas u meni vrištao za pomoći, bilo tko i bilo kako, bila sam spremna prihvatiti, nisam ni slutila da će mi ovo promijeniti život. Kada sam počela raditi kurs ČAROBNO OGLEDALO, nisam mogla vjerovat da sama sebe u oči ne mogu pogledat, a kad bi i uspijela, stidila bi se onoga što vidim u ogledalu.
Stefan me je naučio da pogledam u dubinu svoje duše, u najmračnije dijelove svojih misli i strahova. Riječi oslobađaju, pogotovo kad imate preko puta sebe učitelja koji vas sluša i vodi vas kroz sve to. Nisam ni shvatila koliko krivim sebe, koliko mržnje imam u sebi dok nisam počela radit ispred ogledala, a najvise od svega u radu sam shvatila da treba prvo voljeti sebe. Kada sam shvatila kako se ja cijeli svoj život nisam pogledala u svoje oči, i poslušala sama sebe, shvatit ćete da sve počinje od vas, bilo to loše ili ono dobro, sami kreiramo svoj život.
Kurs ČAROBNO OGLEDALO preporučujem svima, pa čak i onima koji nemaju nekih "problema” u životu, kako bi pronašli mir u sebi. Za one kojima je pomoć potreba, nemojte se bojati potražit je, ona je tu a da vi to niste ni svjesni, uz ovaj program nećete dobiti samo pomoć koju trebate nego već i jako dobrog prijatelja, vjerujte mi. Imat ćete divnu osobu koja će sve proć s vama. Stefan će vam bit veliki učitelj!
Želim se zahvaliti Stefanu jer me je tretirao i gledao ravnopravnom svima, bez predrasuda i sažaljevanja. Osoba sam koja boluje od SMA (spinalna mišićna amiotrofija) i imam i previše toga u životu i borim se s tim cijeli život. Trebao mi je odmor od toga i pronašla sam ga. Ne samo da sam pronašla mir, nego je 21. dana rada sa Stefanom PRONAĐEN LEK ZA MOJU BOLEST, kao što je on i vjerovao da će bit!
HVALA što si mi promijenio život i naučio me da opraštam, kreiram i najvažnije vjerujem!

Ivona BugnarRijeka, Hrvatska

Kurs ČAROBNO OGLEDALO je bio jedan odličan proces i savršeno iskustvo. Najteže mi je bilo odpočeti jer već nakon prvog dana sam realizirala da ću saznati mnogo o sebi i da ako želim postici nešto da ću biti u potpunosti iskrena prema sebi, što mi nikako nije bilo lako...
Kroz ovaj kurs (uz Stefana ) saznala da se jako malo volim, što mi je bilo glavno i vrijedno saznanje jer sam bar znala odkud da krenem.
Radeći tako svaki dan i odgovarajući na Stefanova pitanja, spoznala sam gdje leže moji najdublji strahovi i bolovi, svo ovo vrijeme sam zakopavala sve to u sebi a nisam ih odpustala i opraštala.
Naučila sam da opraštam, odpuštam, prihvatam, da se veselim, zahvaljujem, gledam drugacije na određene situacije i na kraju sam naučila najvazniju stvar a to je da se zavolim i prihvatim onakvom kakva jesam.
Stefane,riječi hvale nisu dovoljne za ovo iskustvo. ♡

Irena BuhačMinhen, Nemačka

Stef BAŠ BAŠ mi je bilo lepo ovo magično putovanje od 21 dan pod imenom ČAROBNO OGLEDALO.
Uživala sam u druženju mene i mene. Upoznala sam sebe više, igrala sam se sa uplašenin detetom u meni, crtala sam raznim veselim bojama punih života, trčala, kačila pozitivne izjave po gradu, radim divni izazov od 100 dana i svakim danom se podsećam koliko sam zahvalna na ovom divnom životu. Plakala sam, padala u ponore, ali znam da su ti ponori moji najbolji prijatelji i moje svetlo I sjaj. Smejala sam se, pa sam ponovo plakala i tako u krug, radila sam na sebi, pisala dnevnik, gledala crtani, čitala prepredivnu priču o Lulu i magičnom ogledalu koje sam po tvom zadatku i napravila. Hvala ti za sve to.♡♡♡
Ulazim u tako lep svet, gde sve sija i gde cveta cveće na sve strane. Ulazim u moj svet gde znam da sam ja glavna glumica i kreiram bajku samo kako moje srce i moja duša želi. I znam da tu moju novu bajku obasjava jedno veliko i blistavo sunce.☀ Hvala mom sunašcu ☀
Budi veseo i raspoložen kao uvek, jer zaista to zaslužuješ. Moja si preporuka svima. Hvala ti mnogo na svemu!

Ljubica JankovićBeograd, Srbija

Dragi moj Stefane! Odakle da krenem. Toliko emocija, toliko promjena u mom životu, toliko dobre vibracije. Nisam znala kuda, gdje i kako. Iako sam radila i radim 4 godine na sebi došao je period kao da sam bila zarobljena u 4 zida i onda mi je Bog poslao tebe i kurs ČAROBNO OGLEDALO. Ta metoda je vrh. Ajme vrh vrh vrh. Obožavam te. Dok ovo pišem sjedim kraj rijeke i lijem suze od sreće i od ljubavi. Toliko ti se zahvaljujem od srca. Moj život se promjenio znači totalno. Sad mogu ponosno reći da se volim i da si ti zaslužan za to. Ti koji si tu kad god "zaškripi". Hvala ti na svemu i volim te. Ja sam inace osoba koja je bila ljena i čim bi došla s posla legla u krevet i zaspala, a sada sam puna energije. HVALA! Predivan kurs! Preporuka svima! ❤

Monika Pavičić Osjek, Hrvatska

Kurs ČAROBNO OGLEDALO budi ono istinsko JA u nama, trenutak kad se prvi put otvorimo i sami sebi kažemo sve što jesmo. Neopisiv trenutak, sve blokade i nametnuta pravila koja su nam naši bližnji i okolina usadili tog trenuka padnu. Rađa se ponovo nov život. Od Stefana sam mnogo naučio. Naučio sam da čovek treba izdvojiti svakog dana vreme za sebe, popričati sam sa sobom i biti u miru sa sobom. Ovaj kurs će vam mnogo pomoći MNOGO u radu na svom ličnom razvoju. HVALA TI STEFANE!

Vuk GolubovićJagodina, Srbija

"Zavoli sebe i sve će zavoleti tebe!!!" je Stefanova rečenica koja me je PROBUDILA na održanom seminaru "PROBUDITI LJUBAV PREMA SEBI".
Dala sam sebi priliku i odabrala da kroz Stefanov kurs ČAROBNO OGLEDALO naučim da doživim BEZUSLOVNU LJUBAV PREMA SEBI.
ČAROBNO OGLEDALO je odličan temelj za kreiranje, vođenje, doživljavanje i praćenje života i apsolutno svega što iz dubine duše želimo. Kurs me je neočekivano naveo da spoznam mnogo toga skrivenog, zaista sam bila, a i dalje sam iznenađena sa povezanošću svih tih skrivenih strahova, uverenja, tuge, nesvesnih postupaka sa realnošću i životom, kao i to da su zapravo naše emocije glavni akteri svakog poteza. Bez nelagode, do poslednjeg dana kursa pratio me je osećaj kao da sam to već nekada radila i da je to SAMO PODSEĆANJE. Posebna je čast i zadovoljstvo učiti i dobijati odgovore na pitanja od osobe koja u tom trenutku najbolje zna, koja će to baš tako da živi, a sve u želji da bude srećna i naučenija.
Sve to kako je opisala i kojim rečima ispratila osoba u mom ogledalu, sigurna sam da tako samo ona zna. Baš svaki put mi probudi mnogo emocija i tu je uvek ih zajedno proživimo. Volim te Tamara! Hvala ti dušo sa Božanskom zaštitom i čarobnim očima!!! 😍
Baš ovim rečima jednom prilikom prenela sam emocije na papir, reči koje od tada odzvanjaju u mojoj glavi, a jasno opisuju i ukazuju na to zašto biram da moj najbolji prijatelj bude upravo ona, osoba iz mog ogledala!
Šta još reći kako bi se opisao osećaj sreće, čarobnosti, ljubavi, magije, dara, čuda, svega Božanskog što imam u sebi...?
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, životu, univerzumu, Anđelima, Bogu... Beskrajno mnogo puta hvala ti Tamara!
STEFANE DIVNA DUŠO BESKRAJNO TI HVALA NA SVEMU!!! 😍😍😍

Tamara MitrovićBeograd, Srbija