Istina o ljubavnim vezama

Mi uvek mislimo da znamo šta je najbolje za nas, a zapravo ne znamo ništa.

Nikada nećete dobiti baš onako kako zamišljate u svojoj glavi, pogotovu ako ste ograničeni na uverenja, koncept i formu kakva veza treba biti.
Ako vam je cilj da imate partnera/ku, odličan posao i mislite da je to VRH života, prevarili ste se. Za maksimum 3 godine, vaše veze će se raspasti. Ako se fokusirate da imate kuću, muža, ženu, posao, decu vrlo brzo ćete to ostvariti. Ali vi nećete biti ostvareni, ubrzo će vam sve to postati standard i monotono jer je ustaljeno, svakidašnje, a mi smo bića koja se trebaju širiti i razvijati ceo život. Nikako stavljati u okvire i formu. Kada se stavite u kalup vi ostajte bez originalnosti.

Nešto treba stalno da bude novo i sveže. Vi trebate rasti u mudrosti. To ne treba biti:

– Da samo zarađujete više novca
– Imate više dece
– Da smršate, da se ugojite
– Da radite više poslova…


To nije ono što vi trebate, jer nakon nekoliko godina umorićete se. Umorićete se, javlja se netrpeljivost, jer postajete jedno drugom NAVIKA. Odnos kojom gospodari navika i ustaljenost je mrtav odnos. To čak nije ni zdrava veza.

JEDINO ĆETE OSTATI ČITAVI I ŽIVI AKO TRAGATE ZA ISTINOM…ne mužem, ne decom, ne za novcem, ne za slavom, jer sve to će vas voditi ka katastrofi i udaljavanju od sebe i Istine. Kada se fokusirate na svog partnera i ni na šta drugo, posle određenog vremena energija ode. Mi smo stvoreni da tragamo za novom energijom i da nam se kroz život obnavlja energija. Zato vi tragate i želite novu osobu u vašem životu. Ne zato što će biti mudrija, nego sveža. To je bežanje od sebe.

Gledam kako mnogi ljudi beže iz veze u vezu, pa opet iz veze u vezu…tu nema dubine i izdržljivosti, nema snage i fokusiranosti.
Ne trebamo živeti zaviseći od drugih.
Pouzdati se nekad da, ali ne zavisiti.
Vi se trebate razvijati i učiti. Podsticati mudrost u vama, osećaj nezavisnosti, unutrašnju stabilnost, snagu i veliku ljubav prema sebi.
Muđi je rekao:
-Kada se opredelite samo za ženu, muškarca, decu postajte muzejski primerak i GOTOVI STE.
To je takođe sebičan put. Ljubav se treba širiti i rasti iznad “mene i tebe”.
Otvorite se za univerzalnu ljubav prema svima i živite je.

5 1 glas
Glasanje za članke

Podeli

Još tekstova

0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.