Prvi korak ka promeni – AFIRMACIJE

Danas sam vam napisao da ću vam pisati o prvom koraku ka promeni misli. 🙂
Dakle koji je prvi korak ka primeni misli?
-AFIRMACIJE PRED OGLEDALOM I SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM.
*Sta je tačno afirmacija?
Afirmacija je sugestija. Rečenice koje mantramo svaki dan.  Afrmacija je novi početak. Ja sam promenio svoj život uz pomoć afirmacija. Naučio sam da je svaka izgovorena reč afirmacija. Misli i reči afirmišu sve ono što doživljavate kao svoju istinu, svoju realnost. Na taj način kreirate. Na taj način dižete ili spuštate svoju vibraciji. Zvocanje je afrimacija. Zahvalnost je afirmacija. “Kukanje” je afirmaciija. Odluke i postupci su afirmacije. Odeća koju birate da nosite, hrana koju birate da jedete, vežbe koje radite ili ne radite su afirmacije.
Afirmacije imaju moć kreiranja. Kada shvatite moć afirmacija onda prestajte da budete “žrtva života”, onda shvatate da niste bespomoćni i vidite da ste moćni kreatori svog života.
Afirmacije vam pomažu da birate svoje misli, a samim ti doživljavate ono što želite. Ono što danas afirmišete postaje osnov za novo iskustvo sutra.
Trebate živeti svoje afirmacije. Ne izgovarati 10min i do uveče ih zaboraviti. Ja sam ovaj put odlicio da sa vama podelim jedan deo mog zida iz sobe i pokažem vam kako ja afirmišem svaki dan. Na ulaznim vratima takođe imam afirmaciju “Moji snovi se ostvaruju”, a na ogledalu u kupatilu “Život te voli”. ?

Evo za najupornije koji su pročitali do kraja.. Haha evo vežbice.
*Svakog dana izgovarajte po jednu afirmaciju. Pred ogledalom: “(vaše ime) volim te, ti si predivno biće”, “Danas biram da volim i prihvatam sebe”. (Od 15. juna na mojoj stranici Stefan Radović ćete svakoga dana dobijati tehnike za  #RadPredOGLEDALOM.)
Takođe možete u knjižari kupiti samolepljive papiriće i napisati na njima svoje sopstvene afirmacije i nalepiti ih po stanu.
Savetujem vam da te afirmacije koristite svakodnevno nedelju dana.
Budite blagi prema sebi, normalno je da osetite otpor u početku zbog svojih uverenja utemeljenih u vašoj podsveti. Ali kao što uvek kažem imam sjajnu vest za vas: -UVERENJA SE MOGU MENJATI..

Kako? Počnimo od AFIRMACIJA… 🙂
Krenite danas sa radom na sebi.
Ako vam je teška reč rad koristite reč igra 🙂.. Ali primenjivanjem te nove igre svedočićete svesnoj KREACIJI SVOG ŽIVOTA.

5 3 glasovi
Glasanje za članke

Podeli

Još tekstova

0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.