U svađama vi niste vi

U svađama vi niste vi, nego pokupljeni program iz detinjstva.
Zastanite u svađi i razmislite:
1. Da li kroz mene priča sad moja majka ili moj otac ili neko iz mog okruženja?
2. Da li ovu svađu koristim kao izgovor da izbacim bes prema roditeljima koji nisu bili uz mene?
3. Da li ih krivim idalje?
Ovo su 3 KLJUČNA PITANJA koja trebate sebi postaviti.


Kada krenete put promene i čišćenja sve oko vas počinje da se oslobađa. Jako je bolno, znam, pokušajte da u trenutcima kad dođu negativne emocije ih pustite da izađu. Udarajte jastuk, vrištite, skačite, znajte da se u tom trenutku čistite. Dopuštate negativnim emocijama, uverenjima da izađu iz vas. I to je normalno. TO JE PROCES ČIŠĆENJA.
Zasučite rukave i naoružajte se strpljenjem, jer ima mnogo smeća koje trebate izbaciti iz sebe. Samo trebate da osvestite da li ste spremni na sve to ili ste se uživeli da živite u smeću i tom smradu.
Ako ste odlučili da zasučete rukave i krenete sa čišćenjem onda se spremite da uđete među taj stari smrdljivi otpad i smeće. Krenite. Trebaće vam vremena, ono najbitnije je da ne odustanete. Uvek je prvi korak prihvatanje, a drugi akcija.

Ako nastavite svaki dan sa čišćenjem ubrzo ćete biti osoba koja na svađu gleda kao na blagoslov. Ako se opet iznervirate i dovedete sebe u stanje besa pitajte se:
-Šta to nisam očistio/la, a krije se iza ove svađe? Ko je reagovao ovako kao ja?

Ja danas na svađu gledam kao na BLAGOSLOV. Ne zameram drugoj strani, a ne zameram ni sebi na izgovorenim rečima. Slušajte sebe, šta izlazi iz vas u tom trenutku, ČIJI JE TO PROGRAM, ČIJE SU TO REČI?
Sve je to deo puta i deo čišćenja. Proces je bolan i nije prijatan.
Na vama je da li ćete odustati i nastaviti da živite sa tim smećem i otpadom u vama ili zasući rukave i krenuti u čišćenje. Osećaj čistog prostora je nešto najlepše.
Volim vas sve.

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Podeli

Još tekstova

0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.