Ne postoje pogrešni partneri

Mnogi ljudi posle “ljubavnog razočerenja” ispred sebe sazidaju zid u uverenju da će to sprečiti ponavljanje iste situacije i povređivanja.
Ali da li ste svesni da zidanjem tog zida zarobljavate sve te negativne emocije i strahove u vama i nedate im da izađu i nestanu?
Oprostite, otpustite i oslobodite sebe.
“Ljubavnog razočarenja” je pod navodnicima jer toga nema u mom vokabularu i vortex-u. Razočarenje je samo uverenje koje vam je nametnuto, a vi ste ga prihvatili. Ako je konkretno osoba otišla učinila vam je uslugu, jer ona nije bila prava osoba za vas. Prava osoba za vas, nikada vas nece napustiti i bice uz vas. Ako je došlo do svadje ili neslaganja, znajte da su oko vas osobe koje ste vi vašim mislima manifestovali. Sve što se dešava, dešava se i svedoči onome kako vi vibrirate i kako se osećate. U kakvom ste raspoloženju sada? 🙂

Ne postoje pogrešni partneri…pogrešni prijatelji. Svaka osoba u vašem životu ima svoju svrhu i cilj.
Ako te osobe odlaze ili su napustile vaš život, to znači da su završile funkciju u vašem životu i da više niste na istoj vibraciji. Doćiće nove osobe i osobe sa vašom novom vibracijom.
Važno je da otpustite sve ružne događaje i pamtite dobre. Znam, kad se suočite sa tim jako je teško, boli…boli ali prestane. Nikada ne dobijete toliku bol koju ne možete da podnesete.
Samo otpustite i oprostite. Jer vi opraštate prvenstveno sebi. Njima će biti onako kako im bude bilo. To nije bitno više, bitni ste vi. Samo nemojte mrzeti, nego pronađite ljubav u sebi i razumevanje. 🙂
Ja cu se i na današnji dan zahvaliti.
Hvala svim osobama koje su napustile moj život. Jer da niste, mnoge čudesne stvari se ne bi dogodile. Želim vam svu sreću ovoga sveta. Uvek ćete imati delić mog srca.
Hvala Vam!!!

 

5 1 glas
Glasanje za članke

Podeli

Još tekstova

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.