Svako želi da bude voljen.
To je pogrešan početak. Sve počinje od detinjstva, kada ste bili jako mali naučeni ste da dobijate ljubav. Od vaše majke, vašeg oca, da dobijate ljubav od vaše braće i sestara, od gostiju, prolaznika i uvek samo da dobijate. Stoga, prvo ono najdublje iskustvo u vama je da dobijate ljubav.
Svi smo bili mala deca, svi imamo isti urođeni program i nagon da dobijemo ljubav, niko nije rođen na drugačiji način. I svi kreću sa time:
-Želim ljubav, DAJ mi ljubav.
A druga strana to isto očekuje “DAJ MI LJUBAV” i onda dolazi do nesklada. Obe strane žele da dobiju, a nijedna da daruje ljubav.
Budite osoba koja će reći:
-Želim nekome da darujem ovu moju ljubav, želim da budem nekome najbolji/a partener/ka do sada. Želim nekome da ulepšam život.
Čar je u davanju. Ali uvek treba postojati BALANS.
U davanju i primanju, ali neka vam uvek primat bude na DAVANJU.
Promenite fokus, neka vam fokus bude na davanju i JA VAM GARANTUJEM DA ĆETE DOBITI DVOSTRUKO VIŠE.

I još nešto,
Ukoliko osoba kojoj ste davali ljubav odlazi od vas, vaš svet se ruši i ne znate gde ste pogrešili. Znajte da je to vreme kada se testira vaše strpljenje, vera i odlučnost. Osoba koja više nije deo vašeg života je napustila vaš život i napravila pristor za osobu kojoj će primat biti davanje. Uvek znajte da se dešava sve za vaše najveće dobro. Istrajnost, pozitivni način sagledavanja stvari, rad na sebi će vam pomoći da prebrodite sve trenutne oluje u vašem životu.
Zato fokusirajte se na pozitivne stvari i vedriju stranu života.
Jednog dana kad se okrenete i pogledate unazad na vaš život bićete ZAHVALNI i CENIĆETE MUDROST koju ste stekli kroz iskustvo sa tom osobom.

Ima nešto posebno u vezi vas.
Volim vas!

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Podeli

Još tekstova

0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x

eBook

Emocionalna gravitacija

Most između sopstvenog isceljenja i kvantnog stvaranja partnerstva

Iscelite traume i manifestujte ljubav. Put ka istinskom partnerstvu nije samo traženje srodne duše, već i putovanje ka spoznaji sebe i svojih dubokih želja.